ferestre-pvc-teleormanSolutia noastra pentru termopane ieftine o reprezinta profilele de calitate superioara la preturi de producator. Firma noastra va ofera termopane de calitate la preturi de producator in Alexandria si in toata tara!

Geamul termoizolant reprezinta un ansamblu format din doua foi de sticla, între care exista un mediu gazos (aer sau argon), etansate (sigilate) perfect.
Principiul de alcatuire poate fi rezumat asfel: doua foi de sticla situate la o distanta cuantificata în milimetri, separate de un cadru din bagheta-distantier de aluminiu, etanseizate; se formeaza astfel o unitate compacta cu rolul de a reduce transferul termic si fonic.
Ferestrele de PVC sunt produse de fabrica noastra la o calitate superioara.

Profilele PVC utilizate sunt produse de firma RAMPLAST si sunt disponible in mai multe variante:

– profile cu 3 camere;
– profile cu 4 camere;
– profile cu 5 camere;
– profile cu 6 camere.

De asemenea, profilele PVC RAMPLAST sunt disponibile intr-o gama variata de culori.

Fabrica noastra dispune de tehnologie avansata de prelucrare a profilelor PVC, dar si de o echipa de oameni specializati care asigura respectarea criteriilor de calitate. Putem executa diverse forme la ferestrele din PVC, inclusiv arcade.

Pentru produsele noastre raportul pret/calitate este foarte bun deoarece reusim sa optimizam foarte bine lucrarile si sa diminuam pierderile inutile de materiale, care in alte conditii, ar trebui suportate de client.

Modul in care se deschide

1. Geamuri termopane fixe:

Aceste ferestre nu ofera nicio mobilitate. Nu exista elemente de feronerie – balamale sau clante, ceea ce se reflecta in costul geamurilor, mult mai redus. Sunt recomandate pentru camerele in care exista alte surse de aerisire.

2. Geamuri termopane simple:

Sunt ferestrele obisnuite, cu o singura deschidere, de la dreapta spre stanga sau invers.

3. Geamuri termopane cu deschidere pe verticala:

Aceste geamuri pot fi deschise numai pe verticala si sunt folosite mai rar pentru locuinte, in general fiind recomandate pentru birouri.

4. Geamuri termopane oscilobatante:

Pe langa modul obisnuit de deschidere pe orizontala, aceste ferestre au si un sistem de deschidere pe verticala. Ele asigura o ventilatie variabila in incapere insa elementele de feronerie sunt mai multe si mai complexe, pretul fiind deci mai mare in raport cu celelalte tipuri de ferestre.