termopane-geam-tripan-best-serv-alexandria-teleorman

Va putem oferi termopane ieftine tripan si puteti solicita informatii despre termopane preturi pentru a va asigura ca alegerea finala se incadreaza pefect in bugetul de care dispuneti.

Tripanul este geamul termoizolant format din trei foi de geam. Acest lucru permite o izolare fonica mai buna, dar nu neaparat una termica mai buna.

Distanta dintre geamuri este un lucru de baza pentru a obtine un geam tripan bine izolat. Ea depinde de latimea profilului. Argonul si kriptonul folosite intre foile de geam termoizolante ofera un transfer termic de 1,1 wati/mpK. Zgomotul este redus pana la 29 de decibeli in urma folosirii argonului si de pana la 36 de decibeli daca este utilizat kriptonul. Geamurile din sticla folosite sunt prinse ermetic prin lipirea cu o rasina speciala (butil, poliuretan).

Prin acest proces se elimina ingrijirea partii interioare. Intre geamuri se introduce o sare care absoarbe umiditatea. Grosimea standard pentru geamul tripan se situeaza intre 32 mm si 44 mm. Geamul termopan se monteaza pe un profil cu adancime constructiva de 70 mm. Adesea se considera eronat ca mai multe foi de sticla izoleaza termic mai bine. S-a constatat ca cele mai bune geamuri tripan sunt cele de grosime de 44 mm deoarece scaderea distantei dintre foile de geam de la 16 mm la 10 mm ar duce la scaderea eficientei de izolare a sticlei. Astfel scaderea distantei dintre geamuri poate duce la pierderea termica. Acest lucru se rezolva prin folosirea a cel putin doua foi cu proprietati termoizolante. Tripanul de 32mm va avea in componenta trei geamuri de grosime 4mm si 2 baghete de 10mm. Tripanul de 44mm se compune din 3 geamuri de grosime 4mm si baghete de 16mm. Astfel acest geam imbunatateste termoizolarea oferita de termopan.

Geam tripan Clar + Clar + Clar

Se recomada folosirea geamului tripan Clar + Clar + Clar atunci cand se doreste o protectie fonica suplimentara, la interior sau la locuinte fara cerinte mari din punct de vedere al pierderilor energetice importante. Realizarea acestui tip de geam termopan se face prin acelasi procedeu cu celelalte tipuri, din sticla float de calitate, diferenta fiind data de pret (mai mic la achizitie) dar si de proprietatile pachetului.

Geam tripan cu control solar (S4 + Clar + Clar)

Fata de geamul de tip low-e, geamul tripan cu control solar are un grad mai ridicat de protectie impotriva razelor solare si oferta o protectie fonica suplimentara. Acest tip de geam este alegerea potrivita atunci cand se doreste eliminarea efectului de sera din locuinta datorat caldurii solare. Folosind acest tip de geam se pot reduce costurile cu climatizarea pe timpul verii. Acest tip de geam este recomandat daca ferestrele sunt orientate spre sud. Alte denumiri pentru tripanul cu control solar: 4Anotimpuri, SunGuard, DualProtect.