Usile sectionale sunt facute dintr-o serie de panouri unite prin dispozitive speciale care permit o ridicarea si indreptarea pe orizontala pe tavanul garajului.

Astfel ca se poate beneficia de o deschidere maxima a garajului. La inchidere se blocheaza in partea inferioare oferind o mai   buna inchidere impotriva efractiei si intemperiilor. Usile de garaj sectionale nu necesita un spatiu mare in interiorul garajului. Usa se ridica vertical iar apoi orizontal pe tavanul garajului. Cadru pentru usa nu este necesar astfel ca spatiul de intrare in garaj nu se reduce. Acest tip de usa asigura protectie impotriva intemperiilor cu ajutorul unei izolatii adecvate. Usile pot fi livrate cu izolatie sau fara. Usile pot fi fabricate din otel sau lemn special. Sunt disponibile pe diverse culori si sunt utile mai ales pentru intrari mai putin conventionale. Usile sunt greu de distrus pentru ca sunt sustinute de sinele pe care ruleza. Pot fi automatizate usor cu orice fel de motor insa cu un mecanism de incetinire la deschidere sau inchidere usa va functiona si mai fin. Usile sunt usor de instalat pentru ca se livreaza preasamblate si se pot instala in maximum 4 ore.

Detalii Tehnice*

Dimensiuni usi de garaj: potrivite la milimetru (orice dimensiuni fara a modifica golul absolut de loc)

* Actionare usi de garaj: manuala sau electrica cu telecomanda

*Siguranta in utilizare a usi de garaj este garantata de panourile cu protectie impotriva prinderii degetelor, dispozitivul de siguranta in cazul ruperii arcurilor si caderii usii, fotocelulele si motorul cu protectie la intalnirea obstacolelor in varianta de actionare automata

*Izolatie termica a usi de garaj: 0.49 Watt/mp*K – pentru panouri si 0.9 Watt/mp*K pentru usa instalata (apropiat de termopan)

*Materiale usi de garaj: panouri 40 mm grosime din otel umplute cu spuma poliuretanica neiflamabila (nu de 20mm si cu intarituri de 40 mmm ) *Silentiozitate usi de garaj este datorita rolelor de culisare cu rulmenti teflon Comfort in actionarea usi de garaj (actionare electrica cu telecomanda;motor prevazut cu iluminare 4 minute;usurinta in manevrare )

*Optiuni usi de garaj: ferestre incastrate, grile de ventilatie; usa pietonala incastrata, iala blocare sau deblocator exterior pentru varianta de actionare automat

Usile de garaj tip rulou sunt eficiente si fiabile in conditii de folosire intense si prezinta posibilitatea de a fi manevrata manual sau electric. Montarea se poate face in exteriorul golului, in gol (in aceste cazuri este necesara caseta) sau in spatele golului (nu necesita caseta).